Voetbalclub JCLE krijgt nieuw Slagharen-tenue

Jonge voetballers van JCLE lopen binnenkort in nieuwe voetbalshirts met het logo van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Het attractiepark is al jaren sponsor van deze lokale voetbalclub.

Het is niet vreemd dat Slagharen en de voetbalclub elkaar al jaren kennen, het terrein van de club ligt namelijk vlak naast het attractiepark. De buren zijn sinds 2016 al sponsor van JCLE. In 2022 werd het sponsorcontract verlengd.

Trots

De club zelf is erg trots op de nieuwe shirtjes: ‘’Alle teams van JCLE lopen er ook dit seizoen weer perfect bij’’, aldus de club op sociale media. Volgens JCLE zijn de nieuwe tenues waarschijnlijk vanaf oktober te zien op het voetbalveld. De fonkelnieuwe shirts bevatten de kleurencombinatie van JLCE en het logo van Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

JCLE

JCLE staat voor Jeugd Combinatie SC Lutten en VV Emms. Een samenwerkingsverband van de jeugd afdelingen, van F-pupillen tot en met A-junioren.

Slagharen vindt het als organisatie belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Naast het sponsoren van de voetbalclub, steunt het attractiepark dit jaar SOS Kinderdorpen, ’s werelds grootste kinderontwikkelingsorganisatie.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: JCLE

Gerelateerde berichten