Sven van Doorm tekent 2-jarig contract bij HHC Hardenberg

Middenvelder Sven van Doorm maakt de transfer van FC Eindhoven naar HHC Hardenberg. De 27-jarige speler sluit per direct aan bij de selectie van de oranje-zwarten. Hij kwam samen met de club voor twee jaar overeen.

Van Doorm is heel blij met zijn transfer. “Natuurlijk heb ik erover na moeten denken of ik het betaald voetbal achter me wilde laten, maar nu ik 27 ben zijn andere dingen belangrijker en merk ik dat ik graag familie en vrienden om me heen wil hebben. Nu ik bij HHC Hardenberg ga voetballen, kan ik weer in Epe wonen en mij richten op mijn maatschappelijke carrière”, zegt Van Doorm. “Ik heb heel veel zin in het seizoen. Het is een nieuwe uitdaging bij een mooie club waar we gaan voor het hoogst haalbare.”

Ervaring telt!

Technisch manager Gert Heerkes is enthousiast. “We zijn zeer verheugd in deze fase van de voorbereiding onze selectie te versterken met Sven. We zijn blij dat we een speler met zoveel ervaring in het betaald voetbal kunnen laten aan sluiten bij onze selectie. Met zijn inzicht, techniek en zijn goede passing gaat hij ongetwijfeld veel betekenen voor het eerste elftal.

Eerder kwam hij uit voor Vitesse, Telstar en uiteindelijk FC Eindhoven. Hij speelde 179 officiële wedstrijden in het betaald voetbal.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs

 

Gerelateerde berichten