Prijsuitreiking Misker Race Event

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus j.l. vond de succesvolle derde editie van het Misker Race Event plaats in Winkelstad Hardenberg. Een meer dan compleet autosport evenement waarbij de Formule 1 van Zandvoort uiteraard in het middelpunt stond. Een uitgebreide terugblik hierop is te vinden via winkelstadhardenberg.nl.

Bij enkele van de vele activiteiten was een tijdmeting van toepassing. De snelste deelnemers van het ProfitGym Bandenwisselspel, het Kreeft Opleidingen F1-sim-racen, het ONVI WTCC-VR-racen én het Vechtdal Rijopleidingen Batak-reactievermogenspel maakten kans op een uitgebreid en divers prijzenpakket.

Zo werden er vier tickets voor Kartbaan Oldenzaal uitgereikt aan Aron Prins, Sergio Osseforth, Wessel Supheert en Rudi v.d. Bout. De twee zeer gewilde tickets voor Racesquare Zwolle gingen naar Joey Ros en Derek Martens. Mick Veenstra mocht de hoofdprijs voor de jeugdige deelnemers in ontvangst nemen. Hem werd een forse cadeau-cheque overhandigd namens Intertoys Hardenberg/Winkelstad Hardenberg.

De hoofdprijs voor de volwassen deelnemers, een APK-beurt beschikbaar gesteld door Profile Heuver, ging naar Frank Oldenburger. Hij wist met zijn compagnon in slechts 22.91 seconden een set voorbanden van een F1-bolide te wisselen. Bij lange na niet de 1.82 seconden waarmee het Red Bull Racing Team het wereldrecord in handen heeft, maar naar de omstandigheden tóch een respectabele tijd.

Alle prijswinnaars toonden zich blij verrast met deze mooie en zeer gewaardeerde prijzen welke een bezoek aan het gratis toegankelijke Misker Race Event nóg onvergetelijker maakten.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Erik Volkers

Gerelateerde berichten