Omroep NOOS, Delta Media Groep en RTV Vechtdal zoeken nieuwe naam voor streekomroep – Win € 500,-!

Met ingang van 1 januari 2025 slaan Delta Media Groep (DMG), omroep NOOS en RTV Vechtdal de handen ineen voor een intensievere samenwerking in de aanloop naar de te vormen streekomroep. Deze samenwerking speelt in op landelijke ontwikkelingen in de omroepsector, waarbij streekomroepen vanaf 2027 de officiële licentie zullen ontvangen.

Voor u als kijker en luisteraar verandert er nog niets per 1 januari. U hoort nog steeds uw vertrouwde programma’s op uw vertrouwde zenders.

Om het nieuwe samenwerkingsverband een naam te geven, roepen de omroepen het publiek op om mee te denken. De inzender van de winnende naam ontvangt een geldprijs van € 500,- én de eer dat zijn of haar voorstel de officiële naam van de nieuwe streekomroep wordt.

De streekomroep wil met deze samenwerking inwoners van Twenterand, Hardenberg, Ommen en Dalfsen nog beter voorzien van lokaal nieuws, informatie en entertainment. De nieuwe naam kan tot 1 november 2024 worden ingestuurd via prijsvraag@streekomroeponline.nl. Vermeld hierbij je naam en contactgegevens. Eind november wordt de winnende naam bekendgemaakt.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten