Eindeloos talent editie 2024 Muziekvereniging Juliana Den Ham

Begin vorig jaar begon de muziekvereniging haar eerste clinic eindeloos talent. Dit was een groot succes. De reacties waren zeer positief en alle deelnemers zijn doorgegaan met het maken van muziek. Daarom werd er al snel met een 2e editie gestart.

Door het geweldige succes en de vele leuke reacties start dit najaar een 3e editie van eindeloos talent. De eerste aanmeldingen voor deze editie zijn zelfs al binnen nog voordat de data waren gepland.

Eindeloos talent is een 10 wekelijkse clinic voor volwassenen die vrijblijvend willen leren een instrument te bespelen.

Een muziekinstrument leren spelen is een geweldige ervaring. Vaak hoor je dat, als je echt goed wilt leren spelen, je op jonge leeftijd moet beginnen. Maar betekent dit dat je op latere leeftijd niet meer moet beginnen aan het leren bespelen van een muziekinstrument? Nee hoor, het is zeker mogelijk op latere leeftijd een instrument te leren bespelen. Het gaat tenslotte vooral om het plezier dat samen muziek maken geeft. Dit maakt muziekvereniging Juliana op een laagdrempelig manier mogelijk voor volwassenen maar zeker ook voor senioren.

Een deelnemer van de 1e editie van eindeloos talent zegt: “Altijd even spannend wat je moet verwachten, ging ik 31 januari naar het muziekgebouw. Gelukkig waren er meer mensen die zich hadden opgegeven en nadat we allemaal in instrument hadden uitgezocht dat bij ons paste begonnen we te oefenen. Zo leuk om met een groep mensen samen muziek te maken. Onder leiding van Tessa maken we er elke dinsdag weer een feestje van. Iedereen is zeer gemotiveerd en ik ben blij dat ik me heb opgegeven. Ik had dit voor geen goud willen missen”

Wanneer je altijd al hebt willen leren een instrument te bespelen dan is dit je kans. De clinic begint op 1 oktober en bestaat uit 10 groepslessen en vindt plaats op dinsdagavond van 20:30 uur tot 21:30 uur in het muziekgebouw aan de Slingerweg.

Muziekvereniging Juliana hoopt wederom veel deelnemers te mogen verwelkomen tijdens deze groepslessen omdat zij iedereen het plezier gunt van samen muziek maken. Meld je aan voor deze clinic op muziekopleiding@juliana-denham.nl.

Via dit mailadres kun je ook al je vragen stellen.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: PR commissie Muziekvereniging Juliana Den Ham

Gerelateerde berichten