Culturele kindercursussen op gewoon actief

Na de zomervakantie is het weer tijd voor de nieuwe culturele kindercursussen van Cultuurkoepel Vechtdal. Ben je 12 jaar of jonger en kom je uit de gemeente Hardenberg? Tot 28 september kun je je aanmelden via www.gewoonactief.nl.

In samenwerking met ruim twintig (lokale) kunstdocenten biedt de Cultuurkoepel in het voorjaar in alle zestien wijken en dorpen weer een aantrekkelijk programma aan. Van beeldend en muziek tot erfgoed en dans en techniek. Al deze activiteiten zijn met tekst en uitleg te vinden op www.gewoonactief.nl.

Op alle basisscholen in de gemeente Hardenberg worden in de week van 2 september folders met dit aanbod uitgedeeld. Deze folder is ook te vinden op de website van de Cultuurkoepel Vechtdal www.cultuurkoepelvechtdal.nl.

Breed aanbod in alle kunstdisciplines

Van Tekenen & schilderen tot kidsswing. Van je eigen tas maken tot leren 3D printen. Van gitaar leren spelen tot ijzersmeden. Naast vertrouwde en succesvolle basiscursussen, zijn er dit seizoen ook weer nieuwe cursussen zoals striptekenen en een molenaarscursus. Met meer dan 70 uitdagende cursussen die vaak maar een euro per les kosten, is er voor alle kinderen in de gemeente Hardenberg, dicht bij huis, volop de gelegenheid om te ontdekken wat ze het leukste vinden om te doen.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.gewoonactief.nl/Kunst en cultuur/kindercursussen. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 september 2024. De cursussen starten vanaf 4 november. Sommige populaire cursussen zitten al snel vol, wacht dus niet te lang met online aanmelden!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto’s: Stock

Gerelateerde berichten