20 jarig jubileum Country-line Dancers “Veenlust” Bergentheim

In 2004 is het begonnen met de instelling “laten we het maar eens proberen en zien hoe het gaat”. Wie had kunnen denken dat het zo´n gezellige en enthousiaste club zou worden?

Van heinde en ver weten ze ons te vinden en dat hebben we natuurlijk niet alleen te danken aan het feit dat ze bij ons erg welkom zijn, maar ook de locatie is geweldig. De zaal heeft een warme en gezellige uitstraling en een mooie gladde vloer.

Wij zijn begonnen op maandag 6 september 2004 met een beginnersgroep van 19 en een gevorderdengroep van 16 personen, onder leiding van Jeanine Schonewille.
Ons eerste lustrum, het 5 jarig bestaan is uitbundig gevierd.

In mei 2011 kregen wij het verzoek vanuit China om in Luoyang op het Internationaal Cultureel festival te komen dansen. Hier zijn dansers vanuit de hele wereld aanwezig. Met 15 personen zijn we afgereisd en hebben een onvergetelijke tijd gehad.

Na diverse jubilea gevierd te hebben zijn we nu al weer 20 jaar een bloeiende vereniging en nieuwe leden weten ons nog steeds te vinden. Afgelopen zaterdag hebben we dit uitbundig gevierd bij zaal ‘Veenlust’ in Bergentheim met leden/partners en genodigden.

Wij verzorgen veel demo’s in zorgcentra en voor buurtverenigingen. Ook kunt u ons boeken voor een workshop countryline dance voor familie – en buurtfeesten. U kunt hiervan de foto’s zien in ons fotoalbum op de website: www.countryline-veenlust.nl.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Country-line Dancers “Veenlust” Bergentheim

Gerelateerde berichten