Najaarsaanbod culturele jongerencursussen op gewoonactief.nl

Komend najaar kunnen jongeren van 12 t/m 18 jaar meedoen aan tal van korte culturele cursussen die georganiseerd worden in Hardenberg. Tot 28 september kun je je aanmelden via www.gewoonactief.nl/jongerencursussen.

De afgelopen jaren was er geen breed en divers cultureel aanbod voor jongeren in onze gemeente, iets wat als een gemis werd ervaren. Afgelopen voorjaar heeft Cultuurkoepel Vechtdal voor het eerst, samen met vakdocenten een eigentijds aanbod samengesteld met korte kennismakingscursussen, met een start in Hardenberg. Komend najaar starten we met een tweede ronde korte culturele jongerencursussen, in zowel Hardenberg als Dedemsvaart!

De cursussen bieden een variatie aan binnen beeldend-, muziek-, theater-, dans- en erfgoedaanbod. De gehele programmering is met tekst en foto’s te vinden op www.gewoonactief.nl/jongerencursussen

Op alle VO-scholen worden na de zomervakantie flyers uitgedeeld. Deze flyer is ook te vinden op de website van Cultuurkoepel Vechtdal. www.cultuurkoepelvechtdal.nl.

Breed aanbod in alle kunstdisciplines

Van Teken- & schilderatelier tot Salsa. Van Beelden maken van speksteen tot Manga-, comics- en striptekenen. Van sushi-art tot breakdance tot K-POP DANCE. Van Theatersport tot drums en basgitaar. Van popgroep voor jongeren tot Musical. Van je eigen verhaal, blog of column schrijven tot een molenaarscursus.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.gewoonactief.nl/jongerencursussen. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 september 2024. De cursussen starten vanaf 7 oktober. Sommige populaire cursussen zitten al snel vol, wacht dus niet te lang met online aanmelden.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten