Lomp Radio haalt meer dan €3000 op

Op 15 augustus heeft Lomp Radio een indrukwekkende bijdrage geleverd aan de voedselbanken in de regio Hardenberg-Ommen, Coevorden-Emmen-Borger en Meppel-Hoogeveen.

Door middel van een speciale inzamelingsactie wist het radiostation meer dan €3000 op te halen, een bedrag dat volledig ten goede komt aan de lokale voedselbanken die hard werken om de meest kwetsbare mensen in onze samenleving te ondersteunen.

Met het opgehaalde bedrag werden bij Coop Alfring in De Krim diverse producten aangeschaft. Deze producten zullen de voedselbanken helpen om hun voorraden aan te vullen en ervoor te zorgen dat ze kunnen blijven voorzien in de basisbehoeften van hun cliënten.

Op 15 augustus overhandigde Alfred Hoogezand namens de dj’s van Lomp Radio de aangekochte producten aan de vertegenwoordigers van de voedselbanken. De overhandiging markeerde het hoogtepunt van de inzamelingsactie en werd met veel dankbaarheid ontvangen door de voedselbanken.

Lomp Radio heeft met deze actie niet alleen steun geboden, maar ook een belangrijk signaal afgegeven over de kracht van lokale gemeenschappen en de impact die ze kunnen hebben wanneer ze samenkomen voor een goed doel. De inzet van zowel de luisteraars als de medewerkers van het radiostation toont aan hoe lokale initiatieven een groot verschil kunnen maken voor degenen die het het hardst nodig hebben.

De voedselbanken in Hardenberg-Ommen, Coevorden-Emmen-Borger, en Meppel-Hoogeveen spelen een cruciale rol in het ondersteunen van gezinnen en individuen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Dankzij de steun van Lomp Radio kunnen deze voedselbanken hun werk voortzetten en blijven zorgen voor mensen in nood.

Deze actie laat zien hoe muziek, gemeenschap en solidariteit hand in hand kunnen gaan om een positieve impact te maken in de samenleving. Lomp Radio en haar luisteraars hebben een prachtig voorbeeld gesteld van hoe we samen kunnen werken om te zorgen voor onze medemensen.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: omroep NOOS archief

Gerelateerde berichten