NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

hammerdammer 27 11 2018 001BORNE- De hammerdammer moest het opnemen tegen borne.

G.Mollink tegen H.de Lange was een zeer boeiende partij waarin beide heren elkaar geen duimbreed toegaven, uiteindelijk blijkt Mollink in het eindspel toch net iets betere papieren te hebben, en gaat dan ook met de winst aan de haal 2 – 0.

G.Drent speelde een solide partij tegen H.van der Zon maar kan de partij niet helemaal naar zich toetrekken dus eindigt de partij in remise 1 – 1.

J.Arrindell tegen J.koeselman was een zeer spannende partij waarin beiden heel voorzichtig speelden, maar net toen het er op ging lijken dat de partij in remise zou eindigen maakte Arrindell een kapitale fout, en ging de partij winst alsnog naar Koeselman 0 – 2.

W.Bouwhuis speelde tegen P.bahrane dit werd een zeer eenzijdige partij doordat Bouwhuis door een mooie combinatie gelijk de partij naar zich toe trok, en voor zijn tegenstander er geen winst of remise meer was te behalen, Bouwhuis wint dan ook makkelijk 2 – 0.

J.v.d Vegt  tegen F. ten Broeke was een zeer spannende partij waarin het lange tijd gelijk opging, maar uiteindelijk in het eindspel door een mooie combinatie kwam v.d Vegt net iets te kort, en ging ten Broeke er met de winst vandoor 0 – 2.

G.Endeman speelde tegen M.Bariks in een zeer solide partij wist Endeman de winst naar zich toe te trekken, al werd het op het eind nog even spannend doordat Endeman een klein foutje beging, maar uiteindelijk moest de tegenstander toch zijn meerdere erkennen 2 – 0.

Door deze uitslagen won de HAMMERDAMMER met 7 – 5 van Borne

In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld.

D.Voort tegen J.Braakman 0 – 2.

J.Kooman tegen J.Slotman 1 – 1.

Luister Live

Nu en Straks

21:00-22:00
Op Maat
22:00-23:00
Verhalen voor de Nacht (H)
23:00-23:59
Non-Stop Donderdagnacht
00:00-14:00
Non-Stop Vrijdagmorgen
14:00-16:00
Music Memories (H)

Luister onderweg met TuneIn