NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Salland WeespGRAMSBERGEN - De jeugd van de Salland Roeivereniging uit Gramsbergen heeft prima resultaten geboekt tijdens de Weesper Molenwedstrijd.

Als men het in de roeiwereld over blik trekken heeft, bedoelt men medailles winnen. En dat is exact wat de Jeugd van de Salland Roeivereniging deed op zaterdag 13 oktober in Weesp. Op deze zonovergoten dag was het weer een Oost-Nederlands feestje in Weesp.

De Weesper Molenwedstrijd is al enkele jaren een vast onderdeel van de wedstrijdagenda van Salland en Tubantia en sinds dit jaar ook van Thyro. In totaal waren 12 junioren van deze verenigingen, met een paar wedstrijdroeiers als hun begeleiders, naar Weesp getrokken voor dit jaarlijkse roeifestijn dat kennelijk afspraken heeft voor extreem zomers weer midden in oktober. En dat zorgde niet alleen voor een erg relaxte sfeer, maar ook voor geweldige resultaten.

De meeste roeiers startten in zowel de skiff als in de 2x. En zoals je altijd hoopt, maar niet verwacht, hadden alle Salland en Tubantia roeiers blik. Christian Gruisinga wint in zijn skiff over 450 meter en samen met Mariska Dommerholt in de dubbel twee ook een eerste plek over 1000 meter. De Oost-Nederland familie op tournee is een schitterende ervaring en staat voor volgend jaar natuurlijk weer op de agenda.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn