NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Hospice t Huis aan de VechtHARDENBERG - Ook dit jaar organiseren de Vrienden van Hospice ’t Huis aan de Vecht weer het gezelligste klaverjastoernooi van Hardenberg e.o.

Rekla2000 - 24 IS TROEF is alweer de vijfde editie van een 24 uur durend sponsor klaverjastoernooi en voor de deelnemers vooral een prachtige sportieve uitdaging.

“Na afloop van de vorige editie in 2016 vroegen de deelnemers alweer naar de datum van het volgende toernooi. Veel spelers vonden het enorm gezellig en prezen de geweldige verzorging door de organisatie” zegt vriendenvoorzitter Gerrit Jan Smit. “We hopen dan ook dat er zich dit jaar weer minstens net zoveel deelnemers zullen aanmelden”.

Op vrijdag 9 november begint het toernooi om 20.00 uur en de spelers nemen het dan gedurende 24 uur aan één stuk door tegen elkaar op tot en met de zaterdagavond van 10 november 20.00 uur. 24 IS TROEF zal ook dit jaar weer worden gehouden in het Grand Café van Alfa-college, Parkweg 1-1 te Hardenberg.

Hendrik Jan Janssen, één van de enthousiaste organisatoren, legt uit hoe het in zijn werk gaat: “De deelnemers betalen € 15,00 inschrijfgeld en worden voor dit bedrag gedurende de hele 24 uur de van het toernooi voorzien van eten en drinken. Het is de bedoeling dat zij zich door familie, vrienden en bekenden laten sponsoren om deze marathonsessie vol te kunnen houden en zo een mooi bedrag bij elkaar te spelen voor het hospice.

Nieuw dit jaar is dat men zich ook als team kan inschrijven. Sommige mensen vinden 24 uur wel heel erg lang. Een team speelt wel de volle 24 uur maar de teamleden bepalen zelf wie er wanneer speelt, er is dus wel altijd één teamlid aan het spelen maar de andere teamleden zijn dus op dat moment vrij.“

We zijn erg blij dat Rekla2000 Hardenberg zich ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan het toernooi heeft verbonden. Henk Buitenhuis van Rekla2000 is enthousiast over dit bijzondere evenement. “Hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg is een bijzonder initiatief waarin gemotiveerde coördinatoren en vrijwilligers prachtig werk verrichten. Wij willen dat graag mede via dit unieke 24 uur durende klaverjastoernooi ondersteunen”.

Wilt u ook meedoen aan dit klaverjasevenement? Ga de uitdaging aan en meld je voor 31 oktober a.s. aan bij Hendrik Jan Janssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jan Hamhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Luister Live

Nu en Straks

23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht
00:00-10:00
Non-Stop Zondagmorgen
10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag

Luister onderweg met TuneIn