NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Ingang HHCHARDENBERG - Rabobank Vaart en Vechtstreek is de nieuwe hoofdsponsor jeugdvoetbal van HHC Hardenberg.

De bank is trots op haar nieuwe rol, want de jeugdafdeling vormt het fundament voor de toekomst. HHC gaat op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor de hele vereniging voor het komende seizoen, naast onze bestaande hoofdsponsor Nijhof Wassink.

Rabobank komt op de shirts van de jeugdelftallen te staan. Rabobank-directievoorzitter Jeroen Broeknellis vertelt trots: “We zijn blij met onze nieuwe rol als sponsor van talent. En deze partnership staat symbool voor de nieuwe koers van de bank. We willen op een moedige en betrokken wijze en de nodige ondernemerschap het verschil maken voor de huidige en toekomstige generaties. Zowel in Hardenberg als in de rest van Nederland.”

Bert Beun, de voorzitter van HHC Hardenberg, is tevens enthousiast. “HHC Hardenberg is trots dat Rabobank heeft gekozen om de komende jaren hoofdsponsor te blijven en haar aandacht nog meer op de jeugd te richten”, zegt Beun. “Het gevolg hiervan is een impuls voor onze trainers en ons jeugdkledingplan. Het extra cadeau in de vorm van jassen voor leiders en trainers van onze jeugd is een lang gekoesterde wens die nu in vervulling gaat. Bovendien ontstaat er nu ruimte voor een derde hoofdsponsor, welke samen met Nijhof Wassink op de shirts van HHC 1 kan prijken. De zoektocht en daarmee verdere groei van HHC kan beginnen.”

Rabobank is trots dat zij al jaren hoofdsponsor van de hele vereniging is en spreekt haar waardering uit over de prettige samenwerking met HHC Hardenberg. HHC spreekt op zijn beurt de waardering uit voor Rabobank. “We zijn Rabobank erg content met een partner als de Rabobank en we zijn blij dat jarenlang trouw hoofdsponsorschap op deze manier wordt doorgezet.”

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn