NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Ilse en Marieke winnen goudGRAMSBERGEN - Ilse Paulis, erelid van Salland Roeivereniging uit Gramsbergen, wint goud tijdens het EK roeien in Glasgow.

Net als tijdens de Olympische spelen in Rio, wist Ilse ook het EK roeien af te sluiten met een gouden medaille. Samen met Marieke Keijser wist de Gramsberse Ilse naar de eerste plaats te roeien!

Ilse en Marieke werden vooraf getipt als 'crew to beat' en hebben hun favorietenrol waargemaakt. In wat door de commentatoren als een 'cracking race' werd beschreven, schoven ze heel gecontroleerd naar voren om daar uiteindelijk de leiding te pakken en deze niet meer af te staan. Na veel loftuitingen over de roeitechniek van het Nederlandse duo, was de eindconclusie van de commentatoren 'sexy rowing'!

Ilse PaulisEerste reactie van Ilse op Worldrowing: 'This is phenomenal! We’ve done well in the World Cup series but to win now at the European Rowing Championships, feels extremely special. We really enjoyed the atmosphere as it was really cool and a great experience'.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn