NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

25 jarig planningDEDEMSVAART - VoetbalVereniging Avereest bestaat dit jaar 25 jaar.

Het nieuwe voetbalseizoen staat al weer voor de deur. Voor VV Avereest is het een belangrijk (kalender) jaar. De club viert namelijk haar 25-jarig bestaan. Dit wordt in het weekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus groots gevierd.

Op vrijdagavond zijn alle oud-leden die ooit aan VVA verbonden waren van harte uitgenodigd voor een voetbaltoernooitje met daarna een gezellige avond. Het gaat hier om spelers, trainers, sponsoren, donateurs en noem maar op. Wilt u die avond graag komen, meld u dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij of u mee doet met het ongedwongen toernooitje, of dat u alleen naar de feestavond komt.

KampioenschapvoetbalHeeft u als oud-lid nog oude attributen (voetbalschoenen, shirts enz.) voor de veiling die zaterdag georganiseerd wordt, dan zijn deze van harte welkom. Ook ziet het bestuur graag foto's of krantenartikelen binnen komen, die zij in een mooie fotopresentatie kunnen verweken.

Zaterdag is er de gehele dag een mooi programma. In de ochtend zijn er activiteiten voor de jeugd georganiseerd met onder andere een penaltybokaal. Daarna volgt er een mixtoernooitje voor de huidige leden, maar eigenlijk voor iedereen die lekker een potje wil voetballen. Daaropvolgend speelt VVA 1 de jubileumwedstrijd tegen zustervereniging Juliana '32.

Na dat duel is er een barbecue met de veiling. Iedereen die VVA een warm hart toedraagt kan zich aanmelden voor de bbq. In verband met bestellingen is opgeven hiervoor noodzakelijk dit kan ook weer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als afsluiting is er een groots feest gepland met DJ Soer. VV Avereest hoopt iedereen die ook maar iets met de club heeft, te kunnen verwelkomen tijdens dit evenement.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn