NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

voorbereidingstoernooiDEDEMSVAART  - Vorig jaar was de organisatie van het Rooth internationaal jeugdvoetbaltoernooi genoodzaakt om de tiende editie van het voor 27 en 28 mei vastgestelde toernooi te annuleren.

De reden hiervoor was een tekort aan animo voor een groot toernooi zo kort na afloop van de competitie.

De organisatie heeft daarna de koppen bij elkaar gestoken en na rijp beraad besloten om er een voorbereidingstoernooi van te maken, een toernooi derhalve kort vóór aanvang van de nieuwe voetbalcompetitie. Het toernooi wordt gespeeld op 25 en 26 augustus van dit jaar.

Omdat de broers Han en Tom Rooth graag iets willen betekenen voor voetballend Dedemsvaart, blijft Rooth Rijdende Winkels tot grote vreugde van de Stichting Voetbaltoernooien Dedemsvaart de sponsor van het jeugdvoetbaltoernooi.

Begin mei zijn de uitnodigingen naar de diverse verenigingen verzonden. Van de jongste tot en met de oudste jeugdelftallen kunnen deelnemen aan het voorbereidingstoernooi op sportpark de Boekweit in Dedemsvaart.

'Een mooie kans voor zowel spelers als trainers om elkaar op sportief en sociaal vlak beter te leren kennen. In de voorbereiding moeten de teams niet voor een paar wedstrijdjes naar Dedemsvaart komen, maar veel voetballen en daarom hebben wij gekozen voor een toernooi in poulevorm', aldus Peter ten Katen, voorzitter van de Stichting Voetbaltoernooien Dedemsvaart (SvtD). 

Voor meer informatie en/of inschrijven kunnen verenigingen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waar eventueel ook een bericht achtergelaten kan worden, waarna zo spoedig contact met de mailer wordt opgenomen. 

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Brinkys Luchtige Lunch
14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-18:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio

Luister onderweg met TuneIn