NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Nederlands kampioen gv GramsbergenGRAMSBERGEN - Zaterdag 9 juni waren de Nederlandse Kampioenschappen AcroGym D/E-lijn in Oss.

Van Gv Gramsbergen kwamen er 3 teams in actie op deze laatste wedstrijd van het seizoen. In de ochtend mocht het duo Tessa Hekman en Britt Belt het spits afbijten voor onze vereniging. Zij komen uit in de categorie E-jeugd en hebben op de voorgaande wedstrijden al veel teams vanuit heel Nederland achter zich gelaten. Ook op deze wedstrijd hebben zij een hele strakke oefening neergezet, waarmee ze 5e van heel Nederland zijn geworden!

Vervolgens was het de beurt aan het trio Lonneke Heerkes, Lynn Bosch en Jasmijn Hekman. Maandenlang hebben zij keihard getraind en mochten daarom ook hun oefening laten zien op het NK in de categorie D-junior. Met hele sterke tegenstanders was deze wedstrijd erg spannend. Maar door een prachtige oefening mag dit team zich nu Nederlands kampioen noemen!

Aan het einde van de middag mocht ook het duo Lisa Wessels en Ruth Roossien nog knallen op dit NK. Ze deden mee in de categorie D-senior. Samen zijn ze een heel sterk team met een hele mooie oefening. Dit hebben ze de jury ook goed duidelijk gemaakt, want dit duo is vierde van Nederland geworden, met maar 0,01 verschil van de nummer 3!

De Gv Gramsbergen is terecht enorm trots op de meiden die deze dag hebben geknald op het NK. Ze kunnen terugkijken op een goed acro seizoen en zijn dan ook erg trots op alle andere acro teams van Gv Gramsbergen!

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn