NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

samenwerking prins en vv dedemsvaartDEDEMSVAART - Met ingang van seizoen 2018/2019 zal Prins Sport vier jaar de trotse kledingpartner zijn van S.C.D. ’83, S.V. Dedemsvaart en J.V.C. Dedemsvaart.

De vier partijen bevestigen hiermee het positieve gevoel wat is ontstaan na de oriënterende gesprekken. Dit betekent dat Prins Sport naast de sportkleding ook het spelmateriaal zal gaan leveren.

Een prettige bijkomstigheid is dat Robert Prins met ingang van augustus 2018 een sportzaak zal gaan openen in Dedemsvaart onder de naam Prins Sport. “Er is een mooi aanbod aan winkels, een sportzaak missen we echter nog elke dag, is iets dat we vaak horen”, aldus Robert Prins. Naast sportkleding is er in de winkel straks ook een uitgebreide lijn te vinden op het gebied van vrijetijdsmode.

De sponsorcommissies van de voetbalverenigingen hebben bewust de samenwerking opgezocht. “Wij merken aan elkaar dat we eigenlijk aan een half woord genoeg hebben en de samenwerking onderling uitstekend verloopt. Elkaar versterken en samen voetballend Dedemsvaart naar een hoger niveau tillen. Uiteindelijk heeft dit nu geresulteerd in een gezamenlijke kledingcontract waar iedereen erg tevreden mee is. Wij kijken erg uit naar de samenwerking met Robert Prins!” zegt Roland Knol ook namens Guido van Zijl en Thomas Snoeijer.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn