NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

IMG 2290BALKBRUG - Over een paar weken komt het Regioteam van de coaches Gert Heerkes, Michel Jansen en Jan Breukelman voor de negende keer in actie op sportpark 'de Balk' in Balkbrug.

Op woensdag 6 juni zal het Regioteam oud-Heracles als tegenstander treffen op het sportpark 'de Balk'. Met welke spelers oud-Heracles naar Balkbrug komt is weliswaar nog niet helemaal bekend, maar enkele namen kan de organisatie – uiteraard onder voorbehoud – nu al wel geven. Zo is het zo goed als zeker dat Rik Platvoet deel uitmaakt van die selectie.

Rik Platvoet
Als junior maakte Platvoet de overstap van het Enschedese De Tubanters naar FC Twente. Hij was een groot talent. In de jaren 1988 tot en met 1995 doorliep hij alle Nederlandse jeugdelftallen tot en met het Olympisch team. Een echte doorbraak kende hij niet. Van 1992 tot 2008 speelde de spits als profvoetballer voor de clubs FC Twente, Heracles Almelo, ADO Den Haag, VVV Venlo en Go Ahead Eagles. Het meest productief was hij in de jaren 1999 tot en met 2003 toen hij voor Heracles Almelo uitkwam.

Andere kandidaten voor de selectie van oud-Heracles zijn o.a.:

  • Gerard Kocks,
  • Antoine van der Linden
  • Berry Hoogeveen
  • Robert ten Wolde

'Wellicht dat ook Mark Jan Fledderus, nu technisch directeur bij Heracles en Nico Jan Hoogma – ex algemeen directeur van Heracles en nu directeur topvoetbal bij de KNVB – meespelen met oud Heracles tegen het Regioteam', aldus Johan Gaasbeek van het Regioteam.

De wedstrijd in Balkbrug begint 6 juni om 19.30 uur.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn