NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

IMG 3587COEVORDEN - Dedemsvaart wist donderdag in Coevorden niet voor een fijne verrassing te zorgen.

Net als in de thuiswedstrijd ging Dedemsvaart onderuit tegen Germanicus. Na een 2-0 ruststand wonnen de Coevordenaren met 3-1 omdat Germanicus gewoon een maatje te groot was.

De thuisploeg had een flink veldoverwicht en in de 13e minuut leidde dat al tot de 1-0 en na ruim een half uur stond er al 2-0 op het scorebord. Beide goals werden gescoord door Bas Smits. Vlak na de 2-0 ontsnapte Dedemsvaart al aan de definitieve knock-out. Een inzet ging buiten bereik van doelman Daan Zwinselman rakelings naast. Daar liet Germanicus het de eerste helft bij. Dedemsvaart kreeg nog wel een paar mogelijkheden, maar die werden – mede door goed keeperswerk van Vincent Beugelink – niet verzilverd.

Bij het begin van de tweede helft werden Dennis van Faassen en Mick Kuilder ingebracht voor Dennis Eggen en Danny Kuiper. In de 61e minuut kreeg Dedemsvaart een strafschop toegewezen. Een uitgelezen mogelijkheid om de aansluitingstreffer te scoren en het de thuisploeg nog even een lastig te maken. Normaliter plaatst Reamon Knol zich dan achter de bal, maar die speelde niet in verband met een liesblessure. Nu nam clubtopscorer Noah Schuurman de strafschop. De inzet werd gestopt door Beugelink. Niet lang daarna tekende Kain Hoogeveen voor de 3-0 en daarmee was de wedstrijd eigenlijk beslist. Vlak voor tijd werd toch nog de eretreffer gescoord. Een prachtige aanval van Dedemsvaart werd bekroond met een doelpunt. Dilan van Bree zorgde voor de 3-1.

Zondag 29 april en 6 mei zijn er geen competitieverplichtingen voor Dedemsvaart. Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) staat de uitwedstrijd bij Valthermond op het programma en zondag 13 mei

Luister Live

Nu en Straks

21:00-22:00
Op Maat
22:00-23:00
Verhalen voor de Nacht (H)
23:00-23:59
Non-Stop Donderdagnacht
00:00-14:00
Non-Stop Vrijdagmorgen
14:00-16:00
Music Memories (H)

Luister onderweg met TuneIn