NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DEDEMSVAART - Zaterdag 9 juni 2018 wordt het “de Corner voetbaltoernooi” georganiseerd.

Op die dag is het exact 7 jaar geleden dat het 7 tegen 7 bedrijven- en vriendenvoetbaltoernooi voor het eerst op sportpark de Boekweit werd gespeeld. Het is geen prestatiegericht toernooi, maar puur een op vriendschap en vermaak gericht toernooi.

Bijzonder is dat er maximaal 4 KNVB spelers deel uit mogen maken van een team en dat er van die vier KNVB spelers slechts twee in een eerste elftal van een voetbalclub mogen spelen. Verder is bepaald dat in elk team minimaal twee vrouwen moeten zijn opgenomen, waarvan er altijd één in het veld moet staan. Bijzonder is ook dat een door een vrouw gescoord doelpunt dubbel telt.

'Nieuw voor editie 2018 van het toernooi is dat wij dit jaar een poule willen samenstellen met teams die uit louter niet-voetballers (m/v) bestaat, dus uit spelers die niet bij een voetbalvereniging spelen', vertelt Trijn Blaauwkamp.

Tot 15 mei 2018 kunnen teams zich inschrijven bij Trijn Blaauwkamp (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het inleggeld per team bedraagt € 25,00. Een eventueel batig saldo komt ten goede aan de Jeugd Voetbal Combinatie Dedemsvaart, de gezamenlijke jeugdafdeling van SV Dedemsvaart en SCD '83

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn