NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Olyphia DedemsvaartNOORDWOLDE/DEDEMSVAART - In het Friese Noordwolde boekte SV Dedemsvaart de 12e overwinning van dit seizoen.

Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 0-2. De mannen van Arnoud Rouwenhorst staan redelijk vast op de tweede plaats in het klassement achter koploper VKW. Voor zondag 8 april staat in Westerbork het duel tussen VKW en Dedemsvaart op het programma.

In Noordwolde trok Dedemsvaart in de beginfase het initiatief naar zich toe. Daarna nam Olyphia de touwtjes in handen. Danny Kuiper verscheen alleen voor de doelman en ook Noah Schuurman kreeg een grote kans. Beide keren verrichtte de doelman van de thuisploeg een goede redding. Olyphia kreeg kansen via Bethlehem en Wiegman, maar ook die kansen werden niet benut. Op slag van rust kwam Dedemsvaart op voorsprong. De bal werd door Julian Brouwer onderschept en even later schoot  Danny Kuiper de bal in de verre hoek, 0-1.

Rood

In de tweede helf veranderde het voetbalduel in een felle strijd en was scheidsrechter J. Valkema genoodzaakt om in de slotfase een rode kaart te trekken voor Damiƫn Boers wegens zijn kopstoot waarvan Ruben Klinkenberg het slachtoffer werd. In de man meer situatie wist Dedemsvaart nog eens te scoren. Op knappe wijze bediende Jim Veltmaat invaller Dennis van Faassen en die zorgde voor de knock-out, 0-2.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn