NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DEDEMSVAARTZaterdag 24 februari vertrok het team Avereest/peter Deen makelaardij naar Wezep om daar in de late avond nog een wedstrijd te spelen tegen rood-wit.

Avereest ging gehavend op pad met 4 spelers die nog last hadden van griepverschijnselen. Dit had zeker zijn invloed tijdens de wedstrijd.

Rood-Wit ging snel van start en had het tempo hoog en opende al snel de score. Avereest kon nog maar moeilijk volgen in dat tempo, was wat meer een diesel die avond en had langer nodig om het tempo en de korf te vinden. Echter het verschil in doelpunten werd nimmer groter dan 2 in het voordeel van de roodwitten.

Het spel was redelijk fel en soms fysiek, dit bracht voor rood-wit wat strafworpen in hun voordeel mee. Verder werd er veel van afstand gescoord aan beide zeiden.

Met een 11-10 stand werd even de rust opgezocht. Avereest/Peter Deen was voor rust veel steviger in het spel gekomen en in rust werd afgesproken dat vooral vast te houden. Na rust ging Avereest/Peter Deen goed van start en wist de stand te brengen naar 12-12 gelijk.

Bij rood-wit waren meer dan voldoende wissels in te brengen en daar kon Avereest niet in mee. Uiteindelijk werd het scoreverloop weer het beeld van de 1e helft en bleef Avereest/peter Deen telkens achter de feiten aan lopen en moest zich uiteindelijk gewonnen geven met een verlies bij een stand van 20-17

Teleurgesteld werd deze avond afgesloten, hiermee was de kans op het definitieve kampioenschap in de zaalcompetitie verkeken. Over 2 weken speelt Avereest/Peter Deen de laatste competitiewedstrijd en kan bij winst dan nog wel gedeeld kampioen worden met Sparta uit Zwolle.

Doelpuntenmakers:Herman (4), Robert (4), Stefan (3), Leanne (2),Kim (1), Loysa (1)

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn