NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

IMG 9149 SCD HoogeveenDEDEMSVAART - Won SCD’83 de eerste competitie wedstrijd nog met 2 – 0 van Hoogeveen, zaterdagmiddag op “de Boekweit” waren de rollen omgekeerd en wonnen de gasten uit Hoogeveen met dezelfde cijfers. Met dit verlies is SCD’83 behoorlijk in de onderste regionen terecht gekomen.

SCD’83 had in het eerste kwartier een prima start met enkele goede kansen, Mathijs Schumacher had de openingstreffer op z’n schoen liggen maar vergat vlak voor doelman Raymon Slot de voorzet van Tim Dekker af te ronden. Daarna zakte SCD’83 wat in en Hoogeveen kon zich wat meer laten gelden en het spel meer naar zich toetrekken. Jesse de Haas en Jacco Tuinstra gingen teveel voor eigen succes en vonden doelman Koes op hun pad.

In de 41ste minuut trapte de SCD’83 doelman volkomen langs een diepe bal, Guido ten Cate heeft daar blijkbaar een neus voor en pikte de bal op en tikte deze in het lege doel, wat resulteerde in een 0 – 1.

IMG 9182 SCD HoogeveenNa 10 minuten in de tweede helft leek Marcel Lindhorst de wedstrijd voor Hoogeveen op slot te gooien, maar hij knalde in een goede positie in het zijnet. Richard Tempelman wisselde een aantal spelers bij SCD’83 om toch nog de wedstrijd te laten kantelen, maar verder dan een paar schoten die doelman Slot niet zenuwachtig maakten kwam SCD-niet. In de 88ste minuut had de ploeg uit Hoogeveen het geluk aan zijn zijde toen Jordy Hulleman binnen de 16 meter een hoge bal van Jan Benjamin met de arm beroerde. Gedegen wees scheidsrechter van Leeuwen naar de stip, waarvandaan Guido ten Cate de bal schoot. Hoewel deze nog door Koes werd aangeraakt werd het toch nog 0 – 2.

Volgende week zaterdag bezoekt SVN’69 “de Boekweit”.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn