NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Grietje DuivenDEDEMSVAART - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van zondag 7 januari werd Grietje Duiven benoemd tot lid van verdienste. Zij is al ruim een kwart eeuw actief voor SV Dedemsvaart.

De voorzitter stond ook stil bij het overlijden van lid van verdienste Trudy Kleis. Zij overleed op 15 maart 2017. Samen met haar man Roelof Kleis heeft zij veel voor de vereniging betekend. Er werd een moment van stilte in acht genomen.

Taart bij SV DedemsvaartVoor de trainers Arnoud Rouwenhorst en Werner Hogenkamp was er taart. De trainers en de vereniging kwamen onlangs hun contractverlenging overeen. Taart was er ook voor Guido van Zijl die zich binnen SV Dedemsvaart bezig gaat houden met sponsorzaken. Hij gaat de commerciële commissie leiden en zal binnenkort toetreden tot het bestuur.

Ook de zaalvoetbalcoaches Richard Kerkdijk, William Knol en Thijs Iliohan werden verrast met een taart. 'Zij voegen met hun werk een nieuwe dimensie toe aan SV Dedemsvaart en voor dat werk wil ik ze namens het bestuur graag bedanken', aldus de voorzitter.

Het zaalvoetbalteam presteerde goed in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en dat leidde tot zeer veel enthousiasme binnen de club. Via de tussenronde werd de finale van zaterdag 6 januari bereikt. Mede door de inspanningen die moesten worden gedaan om de tussenronde winnend af te sluiten, kwam Dedemsvaart een paar dagen later in de finale net iets te kort om zich in de top van het klassementt te spelen. De oranjehemden eindigden uiteindelijk op plaats zes.

Pijlman stond ook stil bij de samewerking tussen “zijn” club en zustervereniging SCD '83. 'Ik herhaal mijn oproep van vorig jaar: laten wij tot een betere samenwerking komen', hield hij zijn gehoor – waaronder o.a. voorzitter Henk Kobes van SCD '83 – voor. 'Wij mijden elkaar te veel en zijn niet open naar elkaar. Zo komt het niet goed', aldus de praeses. Met betrekking tot de jeugdafdeling (JVC Dedemsvaart) zei Pijlman dat de technische structuur beter functioneert, maar dat SV Dedemsvaart zich absoluut meer met de gezamenlijke jeugdafdeling bezig moet gaan houden.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn