NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Saber Hendriks maakt volgend jaar de overstap naar HHC Hardenberg. Medio 2018 verkast hij van zijn huidige club ACV Assen naar de Tweede Divisionist. De 25-jarige aanvaller onderging donderdag succesvol de medische keuring.

Hendriks speelde eerder voor Klazienaveen en VV Emmen en maakte in 2016 zijn overstap naar ACV. Zelf is hij erg blij met de overstap: “Ik heb ontzettend blij gevoel omdat ik vijf jaar geleden een beetje het plezier verloren in het voetbal. Toen wou ik eigenlijk stoppen. Toen belde Nico Haak mij op of ik bij VV Emmen wilde komen om het plezier terug te vinden. En dat heb ik toen ook gevonden. Toen zei ik, ik wil het hoogst haalbare halen. En als ik kijk naar de mooiste club qua gezelligheid en prestatievermogen, dan staat HHC stipt op 1.”

De voetballer speelt nu als spits, maar wordt gehaald als links- of rechtsbuiten. “Ik ben een lange spits. Kopsterk. En ik probeer zoveel mogelijk diepgang in het spel te houden, maar kan ook zeker als aanspeelpunt fungeren en mijzelf sterk maken. En bijvoorbeeld een actie maker aan de zijlijn en een voorzet geven. Een veelzijdige speler.”

Luister Live

Nu en Straks

21:00-22:00
Op Maat
22:00-23:00
Verhalen voor de Nacht (H)
23:00-23:59
Non-Stop Donderdagnacht
00:00-14:00
Non-Stop Vrijdagmorgen
14:00-16:00
Music Memories (H)

Luister onderweg met TuneIn