NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

off the road balkbrug1BALKBRUG - De Off the road rit in Balkbrug was afgelopen zaterdag met ruim 800 deelnemers een groot succes!

Met veel lovende reacties en zo’n grote opkomst aan deelnemers, kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde vijfde editie van de off the road rit.

Ondanks de voorspellingen werkte het weer enigszins mee zaterdag en konden zowel de deelnemers als toeschouwers genieten van een mooie en veelzijdige rit met veel spektakel. De route die leidde door Balkbrug richting Oud Avereerst om vervolgens via de Ommerschans weer terug te komen bij het start-/finishterrein. Met de inzet van 120 vrijwilligers en het meewerken van de vele grondeigenaren was de organisatie in staat een route van zo’n 45 kilometer uit te zetten voor de deelnemende motoren en quads. Nadat de laatste deelnemers aan het begin van de middag gestart waren of zelfs voor een tweede ronde gingen, werd direct gestart met de herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Kortom, een geslaagde dag vol motoren en quads die volgend jaar uiteraard weer een vervolg krijgt.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn