NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Univé DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag tegen het derde damesteam van Emmen’95. Een team dat al is gedegradeerd maar zich niet wou laten afslachten door de Dedemsvaartse dames.

De eerste set werd spannend waarbij de thuisploeg een nipte 25-23 winst behaalde. Gesterkt door de winst van de eerste set waren was de thuisploeg die doorstoomde naar een 25-21 setwinst.  Twee series aan punten die zorgden voor een 12-3 voorsprong in de derde set waren debet (via 16-5, 18-10 en 22-11) voor een 25-12 setwinst. De Univé DAC dames waren in de vierde set oppermachtig en bepaalden de set en wedstrijdwinst via 25-17.

Volgende week zaterdag spelen de DAC de laatste competitie wedstrijd. Zij hebben 70  wedstrijdpunten de grootste rivaal voor een tweede plaats is het damesteam van Thriantha/Schoonebeek met 67 punten. Zij zullen aanstaande vrijdag ongetwijfeld vijf punten winnen van degradant Emmen dames 3.

De DAC dames zullen zaterdag tegen het eerste team van Dalen minimaal drie moeten behalen om in aanmerking te komen voor een plaats in een promotie/degradatie toernooi.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn