NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Judotoernooi april 2015 1Zaterdag 11 april werden in sporthal “Noorderslag” in Slagharen de finales gehouden van de judo starterstoernooien 2015. De ruim 75 deelnemers kwamen van de drie afdelingen van BSV Anbergen, Budo Hoogeveen, Judo club Haragei en Judo Dedemsvaart.

In de drie voorgaande toernooien was er al flink geoefend door de meestal onervaren judoka’s. In de finale bleek dit vruchten af te werpen. Voor sommige judoka’s ligt een geweldige judocarrière in het verschiet, er werd met enige regelmaat de hoogste score, (ippon) op het bord genoteerd. Om de opgedane kennis in de praktijk te brengen zal nu spoedig de stap genomen moeten worden om aan een ‘echt’ judo toernooi in de regio mee te gaan doen.Judotoernooi april 2015 2

De prijsuitreiking maakte diepe indruk op menig beginnende judoka en de grote supporterschare. In een pikdonkere sporthal ging men onder begeleiding van opzwepende muziek en sfeervolle verlichting op weg naar het erepodium. Staande op het erepodium mochten ze een prachtige prijs in ontvangst nemen.

Er werd op 4 judomatten gespeeld. Een gemoedelijke sfeer en een goede organisatie van de gezamenlijke judo-afdelingen van de BSV Anbergen zorgden voor een prachtig verloop van het toernooi, voor menig judoka en aanhang was het een onvergetelijke judomorgen.

De kampioenen van de diverse poules zijn geworden:

Jorn Kedde, Alissa Sanders, Nick Bolks, Michel Vermeer, Rik Boertien, Marijn Heersmink, Maaike de Vries, Thijmen Hullegie, Daphne Kranendonk, Gabri van Elswijk, Mika Reinders, Pim Dekker, Stan Bakker, Sem Spijker, Connor Sluiter en Dynan Sanders.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn