NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Winnaar vorig jaar: Team SalomonsHet succesvolle familietoernooi vindt traditioneel plaats op de 1e zaterdag van juni en trekt vele voetballers uit het hele land naar sportpark het Hoge Holt.

Het toernooi is vooral de laatste jaren van behoorlijk niveau. Wellicht komt dit mede door de explosieve groei in het hedendaagse vrouwenvoetbal, maar wat altijd is gebleven, is de gezelligheid op en rond de velden. Families komen tegenwoordig al een middag ervoor om uitgerust met partytenten de beste plekken te kunnen bemachtigen, wat niet zelden al uitdraait op hilarische momenten vrijdagsmiddags. Dat gezelligheid bovenaan staat heeft zich wel gekenmerkt uit de strijd die losbarste om de bokaal voor de gezelligste ploeg. Afgelopen jaar was het de familie Snijders die om de felbegeerde tafel mocht staan. Wellicht zijn er dit jaar families die Snijders maar wat graag van de troon stoten.De bekers zijn weer gepoetst

Het evenement 6 juni begint aan haar 6e lustrum en is 26 jaar geleden opgezet door Harrie Haverkotte, Nanning Bulthuis en Erna Kroezen en met succes. Het eerste jaar deden er al 21 ploegen mee en is de laatste jaren gegroeid tot meer dan 36 families. Zij strijden, om de door bouwbedrijf Ter Voorde beschikbaar gestelde wisselbeker, die vorig jaar werd gewonnen door de familie Salomons die in een spannende finale onder luid gejuich de familie Hamberg winnaar van 2013 versloeg.

Net als voorgaande jaren wordt er ook aan de kinderen gedacht middels diverse activiteiten en vertier. Wanneer de finale achter de rug is en een ploeg weer de eer heeft om de wisselbeker een jaar in bezit te hebben, is het tijd om te proosten op deze mooie dag. Het feest in en om de kantine zal worden opgeluisterd met muziek voor jong en oud. Met o.a een optreden van zanger/entertainer Ben Sproet en wordt er een top DJ uit Hardenberg ingevlogen. Gezien de weersvooruitzichten zal het weer lang gezellig blijven op Sportpark Het Hoge Holt in Gramsbergen.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn