NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Thomas PreusterinkThomas Preusterink uit Raalte is een vierdejaars student aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan Hogeschool Saxion in Enschede. Hij doet als afstudeeropdracht onderzoek naar de behoefte aan een lokaal sportprogramma op tv. 

Thomas begon zijn onderzoek bij de lokale omroep in zijn eigen gemeente, maar toen deze onverwacht uit de lucht ging, stond zijn opdracht ineens op losse schroeven. Dit zou betekenen dat hij niet zou kunnen afstuderen. Daarom klopte hij aan bij Omroep NOOS en in samenwerking met hoofdredacteur Cora Jaquet werd een nieuw plan van aanpak opgesteld, deze keer gericht op de inwoners van de gemeente Hardenberg. 

Het onderzoek is nu in het stadium dat Thomas de mening van ‘het publiek’ nodig heeft. In korte tijd wil hij minstens 400 mensen interviewen over wat zij graag bij Omroep NOOS op tv willen zien met betrekking tot sport. Zo wil hij bijvoorbeeld graag weten naar welke sport de belangstelling uitgaat, of men graag uitslagen wil zien of liever achtergrondverhalen van lokale sporters, of men beelden van een wedstrijd interessant vindt of juist een talkshow. 

Het bevragen van mensen op straat of het afnemen van telefonische interviews zou echter te veel tijd in beslag nemen. Daarom heeft Thomas zijn enquête online gezet. U kunt hem helpen door zijn online vragenlijst in te vullen. Dit neemt ongeveer drie tot vijfminuten in beslag. Als hij zich eenmaal een beeld heeft kunnen vormen van wat kijkers interessant vinden om te zien op NOOS TV, gaat de filmploeg van Omroep NOOS proberen dit idee te realiseren. 

Draagt u de lokale sportclubs een warm hart toe en wilt u ook meewerken aan de programmering van Omroep NOOS? Vul dan de enquête in, verspreid de link binnen uw eigen netwerk, deel het op uw Facebookpagina en attendeer uw familie en vrienden op het onderzoek! Thomas en Cora zouden uw medewerking bijzonder waarderen. 

U komt op de enquête terecht door op de volgende link te klikken: http://bit.ly/1V9jdhO

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn