NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Zaterdag 4 juni 2016 houdt Omroep NOOS de jaarlijkse open dag. Een uitstekende gelegenheid om eens een kijkje te nemen achter de schermen bij dit multimediabedrijf, dat volledig gerund wordt door vrijwilligers.

open dag 1Live radio

De jaarlijkse open dag houdt in dat op 4 juni van 8.00 tot 18.00 uur de deuren van de studio wijd open staan voor iedereen die wel eens wil zien hoe radioprogramma’s gemaakt worden. Overdag gaan alle programma’s live de lucht in en kunt u de radiomakers en technici met eigen ogen aan het werk zien achter de microfoon of de knoppen.

Wie is er te zien en wat is er te doen?

open dag 2Van 8.00 tot 10.00 uur opent Conny Wensink haar ‘Saloon’ vol met hedendaagse countrymuziek.

Henk Stoeten draait van 10.00 tot 12.00 uur muziek uit de jaren ’60 en ’70 in Music Memories, hij zal daarbij de authentieke videoclips uit de tijden laten zien op de aanwezige beeldschermen.

Van 12.00 tot 14.00 uur neemt Edwin (Westerhoff) Online alle regionale nieuwtjes, de agenda en het Broodje Aap met u door.

Vanaf 14.00 uur is het tijd voor het team van Sportradio. De reporters brengen tot 18.00 uur live verslag uit van allerlei sportwedstrijden uit onze gemeente.

Vrijwilliger worden?

Is radio maken of filmen ook uw hobby of schrijft u goede teksten? Omroep NOOS kan altijd enthousiaste nieuwe medewerkers gebruiken! De vrijwilligers maken u niet alleen wegwijs in de snel veranderende wereld van de media, maar vertellen u ook met plezier alles wat u wilt weten over het werken bij de lokale omroep.

Waar naar toe?

U bent van harte welkom op de open dag van Omroep NOOS! Kom eens kijken in de studio aan de Molensteen 5, gevestigd in gebouw Hibertad. De ingang zit in de steeg achter de grote ijsbeer. De koffie is de hele dag vers en de kleintjes kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd.

open dag 3Praktische informatie

NOOS FM is behalve op de radio ook te beluisteren als achtergrondsignaal op het tv-kanaal, waarop 24/7 de kabelkrant te zien is. De tekstpagina’s van de kabelkrant, die verzorgd wordt door de redactie van De Toren, worden regelmatig onderbroken door NOOS TV met nieuwsfilmpjes en reportages uit de regio.

Alle radiofrequenties en tv-kanalen (ook via de kabel en de glasvezel) vindt u op www.omroepnoos.nl. Daar kunt u onze programma’s ook via de livestream of via ‘Radio gemist’ en ‘Tv gemist’ volgen.

Luister Live

Nu en Straks

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

Luister onderweg met TuneIn