NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Gramsbergen - In 2016 mocht de roeivereniging Salland zich verheugen in een flink aantal nieuwe leden, Het "Ilse-effect"?

Ongetwijfeld was de gouden medaille van Ilse Paulis van invloed op de toestroom naar meer. Daarbij ziet de roeivereniging dat er toenemende interesse is voor sporten in het algemeen. Langer fit en vitaal blijven heeft terecht aandacht.

Gelukkig blijken veel mensen graag in verenigingsverband te sporten, vanwege het samen doen, de contacten en de extra mogelijkheden die dat biedt. 'Dat betekent dat de vereniging zich bezighoudt met nieuwe vraagstukken. Hoe kun je de vloot uitbouwen voor bijvoorbeeld junioren en senioren? Hoe kun je de veiligheid optimaliseren?

Een nieuwe boot, een zogenaamde C3 is besteld. Gemakkelijker om te tillen en om er in en uit te komen en toch in teamverband roeien. Naast de wedstrijd kledinglijn, ooit ontworpen door Lorini, heeft hetzelfde bedrijf nu ook een trainingslijn ontworpen, in felgele kleur waardoor zichtbaarheid gegarandeerd is.

En de jeugd blijft het goed doen. Femke en Bente Paulis doen mee in de juniorentop van Nederland op roeigebied. Een geweldige prestatie waar we trots op zijn. Op 6 mei is er weer een open dag bij de roeivereniging Salland. Tussen 10.30 en 13.30 kunnen aspirantleden zich op de ergometer wagen, in een roeibak roeien of voor de durfals in een boot plaatsnemen, uiteraard geflankeerd door Sallandleden. Geïnteresseerden worden welkom geheten in de gezellige kantine aan de Kanaaldijk West 2A in Gramsbergen.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn