NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Programma overhandiging CSI 2017OMMEN - Tweede Kamerlid Maurits von Martels heeft als ambassadeur van CSI Ommen als eerste het definitieve programma in ontvangst genomen. “Het programma ziet er echt weer fantastisch uit! Als ambassadeur van CSI Ommen ben ik trots op dit toonaangevende paardensportevenement in het Vechtdal,” aldus het Tweede Kamerlid.

Met Maurits von Martels heeft de organisatie van CSI Ommen de eerste ambassadeur binnen. “Wij zijn er trots op dat Maurits von Martels zich betrokken voelt bij onze ambities en zich wil verbinden aan CSI Ommen,” vertelt organisator Hendrik Jan Schuttert. Het Tweede Kamerlid wil graag iets opbouwen met de organisatie van CSI Ommen en zijn naam voor langere tijd aan het evenement verbinden. “Dankzij mijn landelijke en politieke netwerk hoop ik CSI Ommen op een positieve wijze op de kaart te zetten,” vertelt Maurits von Martels.

Maurits von Martels: “Het unieke karakter dat bezoekers aangeboden krijgen op CSI Ommen is een van de meest belangrijke succesfactoren. Het gastvrije gevoel, de fantastische sfeer, mooie sport en de prachtige locatie in het hart van het Vechtdal zorgen al jarenlang voor vele hoogtepunten. CSI Ommen heeft zich in mijn ogen echt ontwikkeld tot een toonaangevend evenement. Dankzij de nationale en internationele uitstraling geeft het evenement ook een positieve impuls aan de regio- en citymarketing.”

Ook dit jaar presenteert CSI Ommen weer een gevarieerd programma van topsport op wereldniveau en amusement voor iedereen. Hoogtepunten uit het programma zijn puissance springen, de ‘Overval-show’, knock-out springen en natuurlijk op zondagmiddag de Grote Prijs van het Vechtdal. “CSI Ommen is een toonaangevend evenement waar topsport en amusement samenkomen. CSI Ommen biedt alles voor: jong en oud, paardenliefhebbers, vakantiegangers en ondernemers,” vertelt Hendrik Jan Schuttert met trots.

Twee weken voor aanvang van het EK springen in Gothenburg komen internationele topruiters naar de 8e editie van CSI Ommen. In het hart van het prachtige Vechtdal kunnen bezoekers, sponsoren en ruiters van 1 tot en met 6 augustus genieten van spectaculaire shows, amusement en topsport op wereldniveau.

Meer informatie kunt u vinden in het persbericht of op www.csiommen.nl.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn