NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

csi ommen logoOMMEN - CSI Ommen 4* is met een leuke actie op 26 juli op de Boerendag in Ommen en zaterdag op 29 juli op de Landbouwdag in Hardenberg te vinden.

Door een bezoek te brengen aan de stand maken bezoekers kans op vele leuke prijzen, waaronder een meet & greet met topruiter Frank Schuttert tijdens CSI Ommen 4*.

De Boerendag in Ommen en de Landbouwdag in Hardenberg zijn een dagen vol leuke activiteiten in het centrum van Ommen en Hardenberg. CSI Ommen 4* is ook vertegenwoordigd tijdens deze dagen en vraagt bezoekers om mee te doen aan een leuke winactie! Door een leuke foto te maken op de stand en deze te delen op Facebook maken deelnemers van actie kans op leuke prijzen. Zo is er een meet & greet met Frank Schuttert te winnen op vrijdag 4 augustus tijdens CSI Ommen 4*. Naast de meet & greet krijgen winnaars ook een persoonlijke rondleiding op De Driehoekhoeve. Maar ook tribunekaarten worden weggegeven. De organisatie van CSI Ommen 4* maakt voor woensdag 2 augustus de winnaars bekend van de actie.

CSI Ommen: waar topsport, shows en culinair genieten samenkomen Twee weken voor aanvang van het EK springen in Gothenburg komen internationele topruiters naar de 8e editie van CSI Ommen 4*. In het hart van het prachtige Vechtdal kunnen bezoekers, sponsoren en ruiters van 1 tot en met 6 augustus weer genieten van topsport, spectaculaire shows en culinaire hoogstandjes op de CSI Foods & Goods fair. Entrée is gratis!

Meer informatie over CSI Ommen 4* is te vinden op www.csiommen.nl.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
20:00-21:00
Listen Up!
21:00-23:00
Hoekman.FM

Luister onderweg met TuneIn