NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

simultaanHARDENBERG - In “De Esch” te Heemse werd afgelopen maandagavond de jaarlijkse ledenvergadering gehouden van De Hardenbergse Damclub HDC.

Na een kort openingswoord van voorzitter Gerben Overweg, passeerden vervolgens de jaarverslagen van secretaris Mans Veltink en penningmeester Herjan Overweg. Vóór de pauze werd nog even doorgesproken hoe de competitie dit jaar gespeeld zou worden, maar er waren geen noemenswaardige veranderingen. Naast de onderlinge competitie zal ook dit jaar weer een bekercompetitie worden georganiseerd.

Na de pauze werd een bestuursvergadering gehouden, maar alleen de post van algemeen adjunct kwam in andere handen, en wordt nu gedaan door Egbert Reiling. De overige bestuursleden bleven op hun post. Daarna kwam de prijsuitreiking aan de orde. De bekercompetitie van het afgelopen seizoen werd een prooi van Herjan Overweg, die daarmee zijn titel prolongeerde. De derde prijs van het afgelopen seizoen was voor Egbert Reiling, terwijl Mans Veltink de tweede prijs ontving. De p.r.-man van de vereniging Jan Huisman, nam de wisselbeker over van Mans Veltink.

Tenslotte speelde de nieuwe kampioen nog simultaan tegen een aantal spelers, en deed dat naar behoren met een 9-1 overwinning.

Op 4 september start de nieuwe damcompetitie om 19.30 uur in “De Esch” te Heemse. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Luister Live

Nu en Straks

16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound
19:00-21:00
De Grote Beer Draait Door
21:00-23:59
Non-Stop Zondagnacht
00:00-13:00
Non-Stop Maandagmorgen

Luister onderweg met TuneIn