NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

LUTTEN - Voor de laatste uitwedstrijd van dit seizoen bracht SC Lutten een bezoek aan Coevorden, voor het duel tegen CSVC, net als Vitesse ’63 vorige week een elftal dat de punten heel goed kan gebruiken in de strijd tegen degradatie.

En evenals vorige week ontbrak bij de zwartwitten het heilige vuur van het moeten winnen. De wil was er misschien wel – geen enkele voetballer houdt van verliezen – maar de noodzaak ontbrak om ten koste van alles de overwinning te behalen. Al na een kleine tien minuten kwam CSVC op een 1-0 voorsprong, na een goed opgezette aanval waarbij SC Lutten verzuimde om kort op de tegenstander te zitten.

Even later kreeg de thuisploeg wederom een uitstekende gelegenheid om te scoren, maar de geheel vrijstaande aanvaller schoot naast. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het team van Bas Nibbelke in die eerste 45 minuten wel een aantal kansen creëerde, maar het vizier van aanvaller Roy v.d. Berg stond deze middag niet op scherp. Eenmaal leek het hem wel te lukken om het net te vinden, maar op appèl van de grensrechter werd deze aanval door de leidsman afgefloten.

In de tweede helft lukte het SC Lutten niet om gevaarlijk te worden, behoudens een schot van invaller Ronald Kosse dat door de keeper van CSVC net tot corner kon worden verwerkt. De zwartwitten probeerden wel druk te zetten, maar speelden te onzorgvuldig om echt gevaar te kunnen stichten. En het uitvallen van Nick Lamberink – normaal gesproken de man met de creatieve oplossingen – was ook al niet bevorderlijk voor het spel van de Luttenaren. Een handvol ongevaarlijke hoekschoppen was in de tweede helft het enige tastbare resultaat van de aanvallende impulsen.

Qua veldspel deden SC Lutten en CSVC in die tweede helft weinig voor elkaar onder. Voor de supporters was er dan ook weinig meer te genieten. Bijna wisten de Coevordenaren hun voorsprong nog te verdubbelen. Een aanvaller van de oranjehemden kreeg deze kans op een presenteerblaadje aangeboden, na een uitstekende solo van zijn ploeggenoot. Deze kans werd jammerlijk verprutst. Uiteindelijk floot de scheidsrechter voor het einde van dit duel. Volgende week is de laatste wedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Borger. En ook deze ploeg kan de punten goed gebruiken, om een eventuele nacompetitie te kunnen ontlopen. De Lutter supporters kunnen de borst dus natmaken.

Luister Live

Nu en Straks

00:00-13:59
Non-stop
14:00-14:59
NOOS Magazine (H)
15:00-15:59
Strictly Country (H)
16:00-16:59
Non-stop
17:00-17:59
DolFijn

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter