NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Roeivereniging Salland

GRAMSBERGEN - Zaterdag 16 september zal roeivereniging Salland in Gramsbergen een open huis organiseren.

Er is niet veel watersport in onze regio, maar wat er is, is schitterend. Dat is de ervaring van de roeiers bij Roeivereniging Salland in Gramsbergen. Daar kun je roeien op een van de mooiste rivieren van Nederland, de Vecht - het is sportief genieten van de omgeving. De loodsen liggen aan het kanaal Almelo-de Haandrik. Na een ruime kilometer roei je de Vecht op en kun je een heel eind Duitsland in.

Roeien is een zeer gezonde sport. Er is geen gewichtsbelasting op het lichaam, er wordt zo hard men wil getrapt met de benen, getrokken met de armen, met toevoeging van buik- en rugspieren. Alle spieren gebruik je dus, zonder dat de gewrichten belast worden. Dat levert op een prettige manier een superconditie op. En je kunt het doseren op elk gewenst niveau.

Roeien moet je wel leren, het is niet instappen en wegvaren. Veel leden van de vereniging zijn instructeurs en helpen je op weg. Geleidelijk aan kun je dan bevoegdheden krijgen waardoor je steeds meer zelfstandig, alleen of in een ploeg, kunt gaan roeien. Leden van de Roeivereniging Salland komen uit vele omliggende plaatsen, zoals Hardenberg, Coevorden, Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Emmen, enzovoort.

Men is altijd welkom om kennis te maken met het roeien op de roeivereniging Salland in Gramsbergen, maar bij het Open Huis op zaterdag 16 september staat men er helemaal klaar voor, u bent dan van harte welkom van 10.30 - 13.30 uur op Kanaaldijk West 2A 7783 DB te Gramsbergen. 

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn