NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Be Quick vs SV DvaartDEDEMSVAART - Na de nederlagen tegen Heino en Nieuwleusen verloor SV Dedemsvaart zaterdag ook het derde bekerduel.

Be Quick '28 was een maat te groot voor de door blesssures geteisterde oranjehemden. De Zwollenaren gingen met een ruime 0-5 overwinning naar huis.

Na ruim een kwartier opende Gianlucca van der Vegt en scoorde 0-1. Weer een kwartier later werd het 0-2 door Yordi Veldman en tot dat moment had de thuisploeg nog geen goede mogelijkheid weten te creƫren. Tien minuten voor het rustsignaal van scheidsrechter G.H. Steen was Noah Schuurman dichtbij de aansluitingstreffer. Zijn lobje verdween echter niet in, maar naast het doel. In de slotminuten van de eerste helft werd doelman Daan Zwinselman van SV Dedemsvaart nog twee keer gepasseerd. Sertac Yilmaz tekende voor de 0-3 en de 0-4.

In de tweede helft drongen de gasten niet echt meer aan en leek Dedemsvaart iets terug te kunnen doen. De eerste mogelijkheid na rust was ook voor Dedemsvaart. Een inzet van Noah Schuurman ging langs de verkeerde kant van de paal. Patrick Pater stoomde via de linker flank op en drong door tot in het strafschopgebied. Daar aangekomen slaagde hij er niet in de bal goed te raken, waardoor een succesvolle afronding achterwege bleef. Vijf minuten voor het eindsignaal leek de ingevallen Ben Gerritsen toch nog de Dedemsvaartse eer te redden. Zijn doelpunt werd echter geannuleerd, waarna Be Quick '28 in de extra tijd de eindstand nog op 0-5 bepaalde.

Zondag 24 september begint de competitie. Dedemsvaart speelt dan in Coevorden bij Raptim. Die wedstrijd begint om 14.00 uur.

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Brinkys Luchtige Lunch
14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-18:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio

Luister onderweg met TuneIn