NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

OMMENZaterdag 13 april gaan in Ommen 32 bedrijventeams de strijd met elkaar aan om de titel ‘Kartkampioen van het Vechtdal’!

Tussen 11:00 en 17:00 uur zijn er naast de kartraces tal van activiteiten op het evenemententerrein aan de Dikkersstraat (voor Wooncomplex Stadshaghen) in Ommen.  

Uitgebreid programma
Tijden de Vechtdal GP worden tal van activiteiten georganiseerd. ‘De Vechtdal GP is meer dan alleen karten voor bedrijven’ aldus Gerrit Jan Hagedoorn namens de organisatie. ‘Bezoekers kunnen plaatsnemen in de racesimulator, een kijkje nemen in een racetrailer van Furori of Oosterveen en genieten van diverse unieke auto’s, waaronder de Ferrari 599, Mercedes SLS AMG, Porsche 911 GTS en nog veel meer. Voor de kinderen is er een kinderkartbaan, legotafel en springkussen. Wel vragen we voor een aantal activiteiten een kleine vergoeding, die geheel ten goede komt aan het goede doel namelijk Wensstichting Vechtdal’.

Opening Vechtdal GP
Om 11:00 uur vindt de officiële opening plaats van de Vechtdal GP. Burgemeester Hans Vroomen geeft samen met voorzitter van de Vechtdal GP Gerrit Jan Hagedoorn het startschot.

Op de foto met Max Verstappen
Lees ik het goed… ja zeker leest u dat goed. Ga op de foto met Max Verstappen tijdens de Vechtdal GP. De organisatie heeft van niemand minder dan Max Verstappen een levensgroot karton weten te bemachtigen. Grijp dus deze kans om met jouw raceheld op de foto te gaan!

Racen voor het goede doel
De Vechtdal GP is een initiatief van Juniorkamer Vechtdal. Het doel van de Vechtdal GP is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Wensstichting Vechtdal. De wensstichting Vechtdal is een stichting die JCI Vechtdal heeft opgericht om lokale maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Doelen worden uitsluitend gesteund in goederen, materialen of producten, niet in geld. Wilt u meer weten over de wensstichting neem dan een kijkje op de website

Eten en drinken
Naast de kartbaan komt een groot terras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Kom gezellig een kijkje nemen! Namens de Juniorkamer Vechtdal bent u van harte uitgenodigd om dit prachtige evenement te komen bezoeken. De entree is gratis.

Meer informatie is te vinden op https://www.jci-vechtdal.nl/initiatieven/vechtdal-gp/

Luister Live

Nu en Straks

18:00-19:00
DolFijn
19:00-20:00
Boeken met Michel
20:00-22:00
Keep Alternatives
22:00-23:59
Non-Stop Woensdagnacht
00:00-12:00
Non-Stop Donderdagmorgen

Luister onderweg met TuneIn