NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Nick de Bondt maakt de overstap naar HHC Hardenberg.

De 24-jarige voetballer speelt momenteel bij VV Duno, waaraan hij is verhuurd door SV Spakenburg. De Bondt kan als buitenspeler op zowel de linker- als rechterkant uit de voeten. Hij speelde eerder ook bij De Treffers, Go Ahead Eagles, FC Dordrecht en AFC Ajax.

De Bondt is blij met zijn transfer. “Ik had met trainer Gert Jan Karsten al vanaf mijn eerste seizoen bij De Treffers contact, de club zat al wat langer achter mij aan. Daar krijg je een goed gevoel dan. Als een trainer dat doet, dna geeft dat je veel vertrouwen op speeltijd. En ook vanuit de club, waar ik gesprekken mee heb gehad, voel ik vertrouwen. Dat spreekt mij erg aan”, legt de aanvaller uit.

“HHC Hardenberg is een gerenommeerde Tweede Divisie-club, een grote amateurclub. Een mooie vereniging om voor uit te komen”, gaat De Bondt verder. “Ik denk dat de trainer en het elftal aanvallend voetbal nastreven, met hoge druk op de helft van de tegenstander. Ik denk dat dit goed bij mij past. Ik hoop dat ik wat kan toevoegen aan het team, dat ik iets met mij meebreng wat het team misschien nog mist. Met mijn voorzetten, doelgerichtheid, mijn linkerbeen, met spelhervattingen.”

HHC Hardenberg-voorzitter Bert Beun is blij met de komst van Nick de Bondt. “De ervaring die Nick heeft is heel welkom in ons eerste elftal. We kennen hem als een gedreven voetballer die technisch goed uit de voeten kan en dat spreekt aan. We verwachten dat hij onze aanval een extra boost kan geven”, aldus Beun.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn