NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Ingang HHCHARDENBERG - Vanaf volgend seizoen ziet de jeugdopleiding van HHC Hardenberg er anders uit. Na de zomer komt er een coördinator voor bovenbouw, middenbouw en onderbouw. Ook vertrekken een aantal mensen en komen er nieuwe gezichten bij.

Extra laag

Op dit moment werkt HHC met één hoofd jeugdopleiding voor de bovenbouw en één voor de onderbouw, hier komt een extra laag bij. Deze functie gaat opgevuld worden door Erwin van Oosten, hij wordt ook trainer van het beloftenteam. Hier was een nieuwe naam nodig nadat Frank Eeftink had aangegeven een nieuwe uitdaging aan te gaan als hoofdtrainer bij Oranje Nassau in Almelo.

Brugt Bergsma vertrekt
Ook Brugt Bergsma vertrekt bij HHC Hardenberg. Na in totaal ruim vijf jaar voor HHC Hardenberg gewerkt te hebben in de functie van hoofd jeugdopleiding is er besloten om een nieuwe weg in te slaan met nieuwe mensen. De nieuwe coördinator voor de bovenbouw wordt Benno Oude Nijhuis, geen onbekende bij de club. In het verleden is hij trainer geweest van O13, O15 en O17 teams bij HHC. 

Nieuwe trainers
Ook is er een nieuwe trainer aangetrokken voor HHC JO19-1, namelijk Robin Dijk uit Zwolle. Hij is nu trainer bij Heino en ook geen onbekende op de Boshoek, aangezien hij in het verleden betrokken is geweest bij het voetbaltalentencentrum Vechtdal. Tevens krijgt ook JO17-1 een nieuwe trainer. Jordi Beeksma wordt met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van dat team. Hij heeft in de jeugdopleiding van FC Emmen gespeeld en is als trainer actief geweest bij HZVV.

Eric Lippold blijft aan als opleidingsmanager van de jeugdopleiding van HHC Hardenberg.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn