NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

westernrijdenHARDENBERG - In maart begint de opleiding Instructeur Westernrijden in Hardenberg. Deze van oorsprong Duitse opleiding wordt voor het eerst in Nederland gegeven en heeft in Duitsland al meer dan duizend gekwalificeerde instructeurs opgeleverd.

Westernrijden is al jaren een populaire tak in de paardensport. Het vindt zijn oorsprong in het werken met vee door de Amerikaanse cowboys, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een veelzijdige sport die veel te bieden heeft aan zowel de recreatie- als de wedstrijdruiter.

Het cursustraject begint op 9 maart met het combinatiepakket Trainer Assistent en wordt in oktober gevolgd door Trainer C Westernrijden. Dit laatste diploma wordt internationaal erkend en waarborgt dat de instructeur, in de westernsport meestal ‘trainer’ genoemd, een stevige basis heeft voor het lesgeven.

De opleiding wordt verzorgd door Erika Zengerink van EZ Riding en wordt gegeven op de Horsetellerie. De website www.westernopleiding.nl geeft alle informatie over deze interessante opleiding.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio
21:00-22:00
Time for Rock & Ballads

Luister onderweg met TuneIn