NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

RondeVanDedemsvaart1DEDEMSVAART - Dit jaar staat de ronde van Dedemsvaart geprogrammeerd op dinsdag 1 augustus. Start en finish in de Julianastraat. Vanaf de start rijden de wielrenners via Wisseling, Hoofdvaart, Molstraat de Tjalk, Schuttevaer en Langewijk weer richting de Julianastraat. Een rondje met een lengte van 2,2 kilometer.

Het startschot voor de licentiehouders wordt om 19.30 uur gegeven. De licentiehouders rijden die avond 61,6 kilometer. De wieleravond begint om 18.00 uur met de zogenaamde dikke banden race. De 7 t/m 10 jarigen rijden 2,2 kilometer en de 11 en 12 jarigen 4,4 kilometer. De jeugd kan zich op de dag van de wielerronde – dus op dinsdag 1 augustus – als deelnemer inschrijven bij multifuctioneel centrum de Baron. Om 18.30 uur is de start van de zogenaamde 'Funklasse', een klasse bestemd voor de niet licentie wielrenner. De coureurs in de Funklasse moeten 15,4 kilometer afleggen. Inschrijven voor de Funklasse kan via www.dedemsvaria.nl

RondeVanDedemsvaartHet Dedemsvaria roept vrijwilligers op die als vlaggenist een steentje bij willen dragen aan de veiligheid van de wielrenners. Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook voor andere activiteiten tijdens de Dedemsvaria feestweek zijn vrijwilligers zeer welkom. Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ingang HHCHARDENBERG - Matthieu van den Assem speelt volgend seizoen bij HHC Hardenberg.

Hij maakt de overstap van Jong FC Twente naar de oranje-zwarten. De 20-jarige aanvaller speelde eerder in de jeugd van Blauw-Zwart Wassenaar, AFC Ajax en Quick Boys. Na een halfjaar in de Tweede Divisie zet hij zijn carrière bij de Hardenbergers.

Lees meer...

HHC ItterHARDENBERG - Afgelopen zaterdag vond voor de vijfde en de laatste keer het HHC- Itter Jeugd Voetbaltoernooi plaats op sportpark de Boshoek. Ruim 20 teams wisten de weg naar het sportpark weer te vinden. Onder hen onder andere jeugdteams van FC Emmen, Sparta Enschede en natuurlijk een aantal jeugdteams van de organiserende voetbalvereniging HHC Hardenberg.

Er werd gespeeld in 4 poules die er gezamenlijk voor zorgden dat er ruim 50 wedstrijden werden gevoetbald. Dat zorgde voor een gezellig drukte en een plezierige sfeer. Uiteindelijk kwamen: ATC’65, VVOG en Sparta Enschede als winnaars uit de bus

Het toernooi staat al jaren onder leiding van Herman van Tholen en Rick Brink die het ieder jaar weer een feestje vinden om samen met vele vrijwilligers het toernooi te organiseren en vorm te geven: “Het is ontzettend leuk dat op een toernooi dag zoals deze, alles bij elkaar komt en je het plezier bij de spelers ziet, dat geeft een voldaan gevoel” Aldus een trotse Herman van Tholen.

En voor wie denkt dat het Jeugdtoernooi bij HHC Hardenberg nu ten einde is, die heeft het mis. Na vijf jaar het HHC – Itter Jeugd Voetbaltoernooi wordt het stokje overgedragen aan de Rabobank die de aankomende jaren de sponsoring voor haar rekening zal nemen. HHC Hardenberg wil haar dank uitspreken aan Henk Wiersma (eigenaar Itter BV) en kijkt uit naar de eerste editie van het HHC -Rabobank jeugd Voetbaltoernooi die volgend jaar plaats zal vinden, wederom op sportpark de Boshoek!

winnaars familietoernooi 2017GRAMSBERGEN - Onder prachtige weersomstandigheden heeft afgelopen zaterdag 3 juni voor de 28e keer het jaarlijkse Rob Ensink familietoernooi op sportpark ’t Hoge Holt in Gramsbergen plaatsgevonden.

Vanaf 9.15 uur begonnen de eerste poulewedstrijden, er werd fanatiek gevoetbald door 32 teams om wie er met de wisselbeker naar huis zou gaan. Maar ook sportiviteit en gezelligheid staan voorop bij dit toernooi, hier probeerden ook veel teams een prijs mee te behalen.

Na een spannende finale tussen de familie Geertjes/Broek en de familie Beenen/Dijk die eindigde in een 0-0 gelijkspel is de familie Geertjes/Broek de winnaar geworden na het nemen van penalty’s. De familie Beenen/Dijk is op de tweede plek geëindigd. Op de gedeelde derde plaats eindigden de familie Seinen en familie Spinnel. Daarnaast waren er dit jaar veel teams die de strijd aan gingen voor de sportiefste/gezelligste familie, het kiezen van de winnaars was niet makkelijk. De eerste prijs ging naar de familie Withaar/Wesselink, de tweede prijs naar de familie Hulzebosch en de gedeelde derde prijs naar de familie Snijders en familie Panathikampos.

Nadat de prijsuitreiking geweest was, werd het tijd om er met alle families een feest van te maken. De DJ zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en zanger maakte het feest compleet. Er waren na de prijsuitreiking een aantal buien maar daar was het feest niet minder om.

De volgende editie wordt gehouden op zaterdag 16 juni 2018.

Christian GruisingaCOEVORDEN/GRAMSBERGEN - Succes tijdens de Pinksterroeiwedstrijden in Delfzijl voor Christian Gruisinga.

Afgelopen zaterdag wist Christian Gruisinga uit Coevorden en lid van de Salland roeivereniging uit Gramsbergen blik te trekken (een medaille te behalen, red.) tijdens de Internationale Pinksterroeiwedstrijden in Delfzijl. Deze jeugdwedstrijden, welke georganiseerd werden door roeivereniging Neptunus werden onder uitstekende weersomstandigheden geroeid, waarbij de deelname in leeftijdsklassen is onderverdeeld. 

De 12-jarige Christian werd daarbij eerste in de klasse tot en met 12 jaar en wist daarmee het blik te trekken. 

 

Luister Live

Nu en Straks

00:00-13:59
Non-stop
14:00-15:59
Music Memories (H)
16:00-17:59
Non-stop
17:00-17:59
NOOS Magazine (H)
18:00-18:59
Vechtdal Politiek

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter