NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Henk Stoeten Music MemoriesIn het jaar 1991, toen was het nog Omroep Hardenberg, dachten Gerrit Jan Zagers en Ernst Fidom een programma te moeten maken met muziek uit de jaren '60 en '70, waarbij ook muziek gedraaid moest worden die bijna niet meer op de normale radiostations te horen is. Het programma werd een succes en velen hadden hier een leuk radioprogramma aan.
Vele jaren later werd Gerrit Jan zo ziek dat Henk Stoeten de presentatie wel eens overnam, wat na een paar maanden definitief werd. De vraag van Ernst was duidelijk richting Henk: Muziek blijven draaien die lekker in het gehoor ligt en die niet te vaak te horen is bij de landelijke radiozenders.

Veel luisteraars dienden verzoekjes in, waarbij het Ernst en Henk niet altijd gemakkelijk gemaakt werd door de vele onbekende, niet alledaagse nummers. Vaak werden ook platen aangevraagd die jaren geleden de favoriete platen waren in de plaatselijke discotheken, zoals de Papillon, The Castle en The City. Deze werden bij Music Memories aangevraagd door de gasten van toen, waarbij de vele herinneringen weer naar boven kwamen. De titel "Music Memories" is dan ook niet zomaar uit de lucht gegrepen.

Helaas is op 21 oktober 2013 Ernst Fidom overleden en maakt Henk Stoeten het programma nu alleen. Nu doet Henk dat voor de nieuwe lokale Omroep, de NOOS op elke zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur. 
Heeft u een verzoekje? U kunt deze indienen via onderstaand contactformulier. 

Vraag een plaat aan bij Music Memories

Voor een verzoekje voor Music Memories kunt u onderstaand formulier invullen.

Music Memories draait muziek uit de jaren '60, '70 en begin jaren '80, gelieve uw verzoek uit deze periode in te zenden.

 

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Non-Stop Woensdagmiddag
15:00-16:00
Strictly Country (H)
16:00-18:00
Non-Stop Woensdagmiddag
18:00-19:00
DolFijn
19:00-20:00
Boeken met Michel

Luister onderweg met TuneIn