NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Monique SteenvoordenMonique Steenvoorden uit Hoofddorp is woensdag 30 mei 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar nieuwste boek 'Kind, wat geef ik je mee....'

In 'Kind, wat geef ik je mee...' beschrijft Monique Steenvoorden hoe verbanden tussen voorouders, ouders en kind zichtbaar te maken zijn. Daartoe heeft ze mensen gevraagd een aantal vragen te beantwoorden, waarbij uiteindelijk centraal staat wat ieder zijn of haar kind wil meegeven op zijn of haar pad. Het blijkt dat weinig mensen stil hebben gestaan bij zulke vragen en deze ervaren als waardevol om inzicht te krijgen in zichzelf en in hun relatie met hun kind(eren).

Monique Steenvoorden is coach, therapeut en oprichtster van 'Koru Life Coaching'. De basis van haar werk is de wens dat mensen elkaar ontmoeten van mens tot mens.

Zij brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Il Divo en Niels Geusebroek te beluisteren.

Woensdag 6 juni 2018 is van 19.00 uur tot 20.00 uur Joop van Wijk te gast bij 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met hem over 'Het zwijgen voorbij', een biografie over Bep Voskuil, de jongste helpster van het Achterhuis. Joop van Wijk is de jongste zoon van deze Bep Voskuil!

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn