NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

LandkroonSacha Landkroon is woensdag 2 mei 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met hem over zijn dichtbundel 'Terra Incognita.'

In deze bundel verkent Landkroon de grenzen van zijn eigen wereldbeeld. Als een denkbeeldige queeste door verschillende werelden beschrijft hij zijn eigen ontwikkeling tot volwassen individu.

'Terra Incognita' eindigt in een nieuw land in het zuiden, waar alles in principe al aanwezig is en je alleen het gewenste bestaan nog vorm moet geven. Het nieuwe land is alleen beschikbaar voor wie bereid is het te ontginnen. Landkroon noemt 'Terra Incognita' zijn persoonlijjke ontdekkingsreis.

Sacha Landkroon was in 2009-2010 huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen, treedt op bij festivals als 'Dichters in de Prinsentuin' en de 'Zwarte Cross' en de fameuze Dichtclub in Groningen. 'Terra Incognita' is zijn debuut en is uitgegeven in de 'Hendrik de Vries-reeks.

Landkroon brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Stef Bos en Davine te beluisteren.

Woensdag 9 mei 2018 is Marcella Kleine uit Diever gast bij 'Boeken met Michel'. Met haar spreekt Michel over haar nieuwste boek 'Binnenwereld'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn