NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Rene van Rooy 1Auteur René van Rooij uit Amersfoort is woensdag 18 april 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Hij wordt dan geïnterviewd over 'Het korte leven van Heleen', zijn nieuwste roman.

Van Rooij beschrijft in 'Het korte leven van Heleen' de periode dat Heleen Copello eindexamen doet. Het is maart 1965. Het leven is voor haar een roller coaster vol vraagtekens. Waarom kan ze geen echt gesprek met haar moeder voeren? Van wie heeft ze dat rode haar en die groene ogen? Hoe houdt ze de mannen die haar begeren van het lijf?

Rene van Rooy 2'Het korte leven van Heleen' is een verhaal dat speelt in een andere tijd maar tegelijk van alle tijden is. Het gaat over mensen die elkaar pas zeggen wat gezegd moet worden als het te laat is.

René van Rooij is jurist en auteur en heeft inmiddels zes boeken op zijn naam staan.

Tijdens de uitzending wordt een prijsvraag gehouden en René van Rooij stelt een gesigneerd exemplaar van 'Het korte leven van Heleen' beschikbaar voor de winnaar.

Hij brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Carla Bruni en Yves Duteil te beluisteren.

Woensdag 25 april 2018 is Melissa Skaye gast bij 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar boek 'Verminkte toekomst'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn