NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Nadine BarossoAuteur Nadine Barroso uit Bilthoven is woensdag 11 april 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Zij wordt dan geïnterviewd over 'Ken mij niet'.

Barroso beschrijft in 'Ken mij niet' hoe Tessa op de vlucht is. Ze is doodsbang dat de man die haar voor het leven getekend heeft, haar opnieuw vindt. Daarom neemt ze steeds een andere identiteit aan. Overal waar Tessa echter verschijnt, overlijden mensen. Heeft dit misschien met Tessa te maken? De vraag die zich opdringt is of het mogelijk is dat iemand die zo beschadigd is wel opnieuw kan beginnen. In deze thriller geeft Nadine Barroso haar antwoord op deze vraag.

Nadine Barosso studeerde Engelse Taal en Cultuur in Leiden. Ze heeft een aantal jaren in Groot-Brittannië en Rusland gewoond. Deze ervaringen zijn terug te vinden in haar boeken.

Tijdens de uitzending wordt een prijsvraag gehouden en Nadine Barroso stelt een gesigneerd exemplaar van 'Ken mij niet' beschikbaar voor de winnaar.

Zij brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Colby Caillat en Maroon 5 te beluisteren.

Woensdag 18 april 2018 is René van Rooy gast bij 'Boeken met Michel'. Michel spreekt met hem over zijn boek 'Het korte leven van Heleen'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn