NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Janssen 1 MediumVertrekkend wethouder van Hardenberg Jannes Janssen is woensdag 28 maart 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast bij 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met hem over 'Heilige Strijd. Het verlangen naar veiligheid en het einde van het kwaad' van Beatrice de Graaf, hoogleraar terrorisme en veiligheid aan de universiteit Utrecht .

De Graaf zoekt in dit essay naar een theologsiche visie op geweld, het kwaad en onze veiligheid. Volgens haar zal veiligheid in deze wereld nooit volledig zijn, maar mogen we weten dat het kwaad is overwonnen. Vanuit haar geloof hierin mag de kerk het kwaad bestrijden. Over deze heilige strijd gaat dit boek.
Beatrice De Graaf geeft een interessante kijk op hoe wij met veiligheid juist in het huidig tijdperk kunnen en wellicht ook moeten omgaan.

Uiteraard spreekt Michel met Jannes Janssen over de verdere inhoud van zijn boekenkast en vraagt of Janssen eigenlijk wel tijd heeft om te lezen.

Jannes Janssen is de afgelopen acht jaar wethouder in Hardenberg geweest en stopt, net als zijn collega-wethouders Douwe Prinsse en René de Vent, als het nieuwe college van B&W is geformeerd.

Janssen brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Pete Seeger en John Denver te beluisteren.

Woensdag 4 april 2018 is Cor Faber uit Assen gast bij 'Boeken met Michel'. Met hem spreekt Michel over zijn boek 'Reis naar de Spaanse Burgeroorlog'.

Luister Live

Nu en Straks

12:00-14:00
Brinkys Luchtige Lunch
14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-18:00
De Stamtafel (H)
17:00-18:00
Non-Stop Dinsdagavond
19:00-21:00
Dutch Blues Radio

Luister onderweg met TuneIn